Satsningar i Craps

När man ska lära sig om satsningsalternativ i det populära tärningsspelet craps gäller det att man förstår att det till största del handlar om odds. I craps satsar man helt enkelt på resultatet av de två tärningar som kommer av att kasta och det finns otroligt många satsningar att välja mellan. Det är dock ett extremt simpelt spel i grund och botten och alla kan lära sig hur man satsar i craps och dessutom gör det framgångsrikt. Craps börjar alltid med tärningskasten ”Come out Roll”. Då ska du ta reda på om en point har fastställts så att du vet vad du ska göra för satsning. Om ingen point har fastställts kan du enbart satsa på 7, 11 eller Craps. Efteråt kan du även satsa på point- nummer.

Pass Line Bet är den första satsningen som du behöver lära dig, då denna satsning har goda odds. Då satsar du på 7 eller 11 i den första omgången. Om ett annat nummer dyker upp blir det Point och om tärningarna visar 2, 3 eller 12 har du fått craps. Satsningen som efterföljer denna heter Come out Bet och där satsar du på samma sak. Skillnaden är att denna satsning görs efter första omgången.

När spelet har kommit igång kan du göra Field satsningar. Då satsar du på 3, 4, 9, 10 eller 11. Om du har rätt så kommer du att få jämna pengar och om du har fel så kommer du istället att förlora de pengar som du har satsat.